Uw vakantie begint pas écht bij Reisboekhandel Pied à Terre! Kaarten en reisgidsen voor alle soorten vakanties: wandelen, fietsen, pelgrimeren, wintersport, watersport, bergsport, stedentrip en voor alle andere reizen! U kunt lekker rustig rondkijken in deze grote 'reistempel' met ruim 45.000 artikelen, en er is genoeg enthousiast en deskundig personeel om te helpen als u iets speciaals zoekt. Ook in de webwinkel www.piedaterre.nl kunt u ook zoeken in het aanbod en bestellingen plaatsen, maar rondsnuffelen in de winkel is natuurlijk veel leuker! En geniet ondertussen van een kopje biologische koffie of thee in lunchroom Métropole achterin de winkel...
Regelmatig organiseert Reisboekhandel Pied à Terre interessante lezingen en boekpresentaties. Kijkt u voor een overzicht op de website www.piedaterre.nl en laat bij voorkeur per e-mail weten dat u bij een lezing of boekpresentatie aanwezig wilt zijn.

Boekenweek 2014 met thema Reizen 8 t/m 16 maart

zondag 2 maart 2014

Van zaterdag 8 t/m zondag 16 maart 2014 vindt de Boekenweek weer plaats met als thema Reizen onder het motto Ondertussen ergens anders
Tommy Wieringa schreef het Boekenweekgeschenk voor 2014: Een mooie jonge vrouw. Het geschenk wordt bij besteding van ten minste € 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken door onze boekhandel cadeau gedaan, zolang de voorraad strekt op=op. 
Het Boekenweek-essay van 2014 Arctisch dagboek is geschreven door Jelle Brandt Corstius. Het is voor slechts € 2,50 verkrijgbaar in onze boekhandel zolang de voorraad strekt op=op.

 
Een mooie jonge vrouw   Arctisch dagboek